For information regarding the current COVID-19 situation, including booking policy changes, please read our full statement here
Scroll Down
Appartement met een slaapkamer & kantoor
de Wittenberg, Amsterdam

Wittenberg’s 1-slaapkamer appartement met privekantoor geeft een moderne spin aan de standaard 1-slaapkamer appartementen, met als bijkomend voordeel een eigen kantoorruimte binnen het appartement zodat gasten tijdens hun verblijf in Amsterdam vanuit huis kunnen werken. Deze appartementen zijn zodanig ontworpen dat ze de tijdloze kenmerken van het gebouw tot leven brengen met aandacht voor de opvallende en traditionele Hollandse interieurs.

  

Deze appartementen zijn ruim, licht, elegant en minimalistisch ontworpen op een manier die optimaal profiteert van de beschikbare ruimte, waardoor stijl en functionaliteit perfect in balans zijn. Naast een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer en comfortabele slaapkamer, komen deze appartementen ook met een prive kantoor met onder andere een bureau, bureaustoel, toetsenbord en muis, telefoon, laptopstandaard en een uitgebreid welkomstpakket (inclusief koekjes, fruit en bloemen bij aankomst). Een eigen Wi-Fi netwerk met supersnelle verbinding is een standaard in al onze appartementen. Gasten die toegang tot een printer nodig hebben gedurende hun verblijf kunnen gebruik maken van de faciliteiten bij de receptie.

 

De comfortabele (engelse) king size bedden zijn met zorg gekozen met het oog op een uitstekende nachtrust. Uitgerust en opgeladen sta je weer op voor een nieuwe werkdag.